De schrijver

Contact?
Vraag of ik je volg via Twitter en stuur een DM.

Hoewel ik al jaren in de ICT werk, ligt mijn hart ook bij sport en onderwijs. Gecombineerd of apart.

Mijn carrière in de sport is veelzijdig:

In mijn jeugd heb ik veel sporten uitgeprobeerd: basketbal, zwemmen, judo, tafeltennis, voetbal. Op mijn zestiende volleybal gevonden en daar ben ik lang trouw aan geweest.

Op mijn zeventiende gaf ik mijn eerste trainingen en sindsdien heeft het trainersvak mij in zijn greep. Na ruim 20 jaar bij clubs als Bevok Beemster, Spirit Actief en Harambee Enschede, Tornado Geesteren, Set-up '65 Ootmarsum, Devolco '88 Deventer en SKV Wageningen ben ik uiteindelijk in 2004 gestopt als volleybaltrainer van Orion Doetinchem. 

Vanaf 2004, met de geboorte van mijn kinderen ben ik langzamerhand meegegroeid met hun sporten. Bij de zwemclub als organisator van een nieuwe vorm van zwemcarrousel. Daarnaast als hulp actief bij het diploma-zwemmen ABC.

Bij het voetbal ben ik actief geweest als assistent en trainer van een aantal pupillenteams bij DVOV uit Velp.

Bij beide verenigingen heb ik ook bestuurlijke taken verricht: bestuurslid technisch zaken bij PFC Rheden en adviseur en ondersteuner van het bestuur en het technisch hart bij de voetbalvereniging DVOV. Bij dezelfde vereniging ben ik ook twee jaar webmaster van dvov.nl waarmee ik de titel Vrijwilliger van het jaar 2018 heb verdiend.

Inmiddels na een pauze van 10 jaar ben ik alweer een paar jaar actief als trainer van Aetos Arnhem  waar ik trainer ben en mij bezig houdt met het Aetos-jeugdbeleid. Binnen Aetos-jeugd kiezen spelers of ze onderdeel zijn van de selectieteams of niet. 

Tenslotte ben ik ook beroepsmatig een tijd in de sport actief geweest als hoofd opleidingen van de Nevobo. In die functie ben ik ook actief geweest bij NOC*NSF als projectmanager Kwalificatie Structuur Sport.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Nu actief vooral als vrijwilliger in de sport maar een droom blijft om ooit weer wat beroepsmatig in onderwijs, sport of een combinatie ervan te kunnen doen.

Reacties

Unknown zei…
Hoi ,Ten eerste complimenten over je site.
omdat ik aankomend seizoen als vrijwilliger training ga geven aan de jo9, hiervoor ben ik op zoek naar een bestandje om de wissels eerlijk te laten verlopen.en zo ben ik op jou site terecht gekomen.
Zou jij mij aan dit bestandje wat op jou site staat kunnen / willen helpen?.Zou top zijn
Zo niet dan toch bedankt en snuffel ik verder op je site.
GR Leen
bhdt@home.nl
JV zei…
Hoi,

leuke site idd! Als beginnend coach worstel ik ook met de wissels en het bijhouden daarvan. Wil het zo eerlijk, maar tegelijkertijd goed mogelijk doen.
Zou ik het excelbestandje van je mogen ontvangen? jeroenvenema@hetnet.nl

Berichten

Wisselen

Tactiek

Meiden

Opstellingen

Elf tips om kampioen te worden

Voetbaljeukwoorden

Pupillentaal

Gelijke kansen